GEBAK

Huisgemaakt appelgebak met vanillesaus en slagroom    
€   4,50                        
Huisgemaakt taartje van witte chocolade met citroen en slagroom  
€   4,50

BORRELHAPJES

Portie “Bourgondische” bitterballen (8 stuks)
€   7,00

Bittergarnituur (10 stuks gesorteerde hapjes
€   6,75

Portie olijven
€   4,75

Kaasplankje met notenbrood en stroop (1 pers.)
€ 10,50 

Luxe bittergarnituur Bos & Ven (2 pers.)
€ 14,50

LUNCH GERECHTEN (tot 17.30 uur)

Club sandwich met o.a.: gerookte kip, fricandeau, gebakken spek, ei, remoulade saus en frites
€ 11,50

Toast Brabançonne: 3 sneetjes geroosterd brood met gebakken champignons, ui, tomaat, paprika, hamsoorten en spekjes
€ 11,00

Uitsmijter met 3 gebakken eieren: 3 sneetjes brood, ham, kaas en rundvleessalade 
€ 10,00

Twee "van Dobben" kroketten met wit of bruin brood 
€ 9,95

Boerenomelet met spek, champignons, ui, ham, kaas en toast 
€ 11,00

Toast Hawai: toast gegratineerd met ham, kaas, verse ananas en rundvleessalade 
€ 9,50

Tosti ham/kaas: toast gegratineerd met ham, kaas en rundvleessalade 
€ 7,75

Broodje “gezond”
Wit of bruin hard broodje met o.a. ham, kaas, tomaat, ei, komkommer en sla
€   8,50

Broodje met huisgerookte zalm
Wit of bruin hard broodje met gerookte zalm en mosterd-dillecrème
€   8,75

SOEPEN

Bisque van schaaldieren en geslagen room 
€ 11,00

Krachtige wildbouillon van duif en parelhoender met fijne groenten
€   9,00

Huisgemaakte pomodorisoep met geslagen room
€  9,00

SALADES

Salade rundercarpaccio met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, spekjes en truffelmayonaise
€ 14,00

Salade met in knoflookolie gebakken gamba’s (6 st)
€ 16,50 

Salade Bos & Ven, royale maaltijdsalade met o.a. gamba’s, rode mul en kabeljauw 
€ 16,50    

Caesar salade Bos & Ven, royale maaltijdsalade met o.a. gegrilde kipfilet en Caesar dressing
€ 17,00

HOOFDGERECHTEN

Romige Penne Pasta kreeftensaus met gegrilde aubergine, tomaat, gamba’s en kabeljauw 
€ 21,00   

Tournedos van ossenhaas met pepersaus geserveerd met pommes frites en een frisse salade
€ 26,75

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met witte wijnsaus en voorjaarsgroenten
€ 24,00

Huisgemaakte Hamburger “à la Bos & Ven” broodje met een hamburger en frites
€ 16,50

Wildpeper geserveerd met wildgarnituur
€   24,00

DESSERTS

Drie soorten sorbetijs met vers fruit, slagroom en vruchtencoulis 
€  8,75   

Coupe Dame Blanche, vanille roomijs, warme chocoladesaus en slagroom 
€  8,75

Taartje van chocolade amarenen mousse met ijs van witte chocolade
€   9,75

Kaasplankje met notenbrood en stroop
€ 12,25            

Heeft u een allergie, meld het ons. Wij kunnen u informatie over allergenen verstrekken.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen?
Belt u dan met nummer 013 -5288856. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken.

captcha

Mansion Bos en Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

  +31 (0)13 - 528 88 56
  +31 (0)13 - 528 68 10
  info@bos-ven.nl

Gemaakt door iForHospitality