MAANDMENU VICTORIA

Lauwwarme salade van gegrilde groene asperges met heilbotfilet en limoendressing
*** 
Gebraden Ierse runderentrecôte met voorjaarsgroenten en een luchtige bearnaisesaus
***
Dessert du Chef
OF
U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze gekoelde kaastrolley, waarop wij met veel zorg een uitgebreid assortiment aan kaassoorten hebben uitgestald.
(supplement € 5,50 per persoon)
 
€ 36,50 per couvert
Bijpassend wijnarrangement: € 24,00 per persoon

MENU BOS & VEN

Taartje van eendenlever en speenvarken ham, Rilette van eend en schuim van rode biet
***
Dubbel getrokken runderbouillon met ravioli van ganzenlever
***
Gebraden kalfslende met zacht gegaarde kalfs sukade en dragonsaus
***
Dessert du Chef
OF
U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze gekoelde kaastrolley, waarop wij met veel zorg een uitgebreid assortiment aan kaassoorten hebben uitgestald. (supplement € 5,50 per persoon)
 
€ 45,00 per couvert
Bijpassend wijnarrangement: € 27,50 per persoon

VOORGERECHTEN

Taartje van eendenlever en speenvarken ham, Rilette van eend en schuim van rode biet
€ 17,50
 
In dille en Limoncello gemarineerde zalm, in zwarte sesam gebakken zalmfilet met saffraan mayonaise en in quinoa gefrituurde gamba
€ 16,75

Vegetarische salade met rode biet en Granny Smith met een mousse van rode biet en gefrituurde brie
€ 16,25

Drieluik van eend met gerookte eendenborst, mousse van eendenlever en een in kroepoek gefrituurd eenden pootje
€ 17,00

Een salade met gegrilde zeebaars, Hollandse garnaaltjes, gebakken coquille en een dressing van dille
€ 17,50

 

SOEPEN

Dubbel getrokken runderbouillon met ravioli van ganzenlever  
€   9,50
   
Bisque van schaaldieren met een huisgemaakt kroketje van Hollandse garnalen
€ 11,50

Crème soep van knolselderij en schorseneren met mosterdroom en spekjes
€   9,50

 

TUSSENGERECHTEN

Gegrilde coquilles met spinazie en een saus van gepofte paprika 
€ 26,75 

Gebakken kalfszwezerik met gekaramelliseerde witlof en een saus van rode Port
€ 22,75

Ravioli van truffel met gebakken bospaddestoelen en truffelsaus 
€ 14,50

HOOFDGERECHTEN

Viscreatie, diverse soorten vis op verschillende manieren bereid met kreeftensaus
€ 29,00

Gebakken kabeljauwfilet met een witte wijnsaus
€ 27,00

In zijn geheel gebakken zeetong met frites en salade
€ 42,50

Gebraden kalfslende met zacht gegaarde kalfs sukade en dragonsaus
€ 26,75

Gesauteerde Ierse tournedos met een truffelsaus 
€ 29,75

Gebakken filet van Hollandse boerderij-eend met een sinaasappelsaus
€ 27,00

 

DESSERTS

Witte chocolademousse met witte chocolade roomijs en een amandelkletskop
€ 12,50

Taartje van pure chocolade met amarenen mousse en sorbet van mango en passie
€ 12,50

Taartje van hazelnoot met een crème van hazelnoot, hazelnoten ijs en een karamelsaus
€ 14,50

Grand dessert ‘Bos & Ven’ met diverse patisserie uit eigen keuken
€ 14,50

Diverse kaassoorten geserveerd vanaf onze kaaswagen met notenbrood, geplukte druiven en Aloë Vera
€ 13,50

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen?
Belt u dan met nummer 013 -5288856. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken

captcha

Mansion Hotel Bos & Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

T:+31 (0)13 - 528 88 56
F:+31 (0)13 - 528 68 10
Gemaakt door iForHospitality