Menu Victoria

Zomerse salade van pomodori-tomaat, buffelmozarella, basilicum en gebakken gamba’s
***
Escalope van kalf uit de oven, belegd met Gruyèrekaas, tomaat, champignons
en olijf met een dragonsaus
***
Dessert du Chef
OF
U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze gekoelde kaastrolley, waarop wij met veel zorg een uitgebreid assortiment aan kaassoorten 
hebben uitgestald.
 (supplement € 5,50 per persoon)

€ 36,50 per couvert
Bijpassend wijnarrangement: € 24,00 per persoon

KREEFTENMENU

Salade halve kreeft, scharrelei salade, brioche en kreeftenmayonaise
***
Bisque van schaaldieren met een huisgemaakt kroketje van gamba’s
***
Halve gegratineerde kreeft met béchamelsaus en Hollandse spinazie
***
Dessert du Chef
OF
U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze gekoelde kaastrolley, waarop wij met veel zorg een uitgebreid assortiment aan kaassoorten 
hebben uitgestald.
 (supplement € 5,50 per persoon)

€ 55,00 per couvert
Bijpassend wijnarrangement: € 27,50 per persoon

VOORGERECHTEN

Zomerse salade van pomodori-tomaat, buffelmozarella, basilicum en gebakken gamba’s
€ 16,75

Salade Niçoise met ei, rode ui, boontjes, à la minute gegrilde tonijn en knoflookdressing
€ 17,50

Trio van ham met Parmaham, mousse van Gandaham en een bitterbal
van Serranoham met een frisse espuma van watermeloen
€ 16,75

Steak tartare op klassieke wijze gepresenteerd
€ 17,50

Salade halve kreeft, scharrelei salade, brioche en kreeftenmayonaise
€ 26,50

SOEP

Getomateerde runderbouillon met tartaar van tomaat en een brioche broodje
€   9,50   

Bisque van schaaldieren met een huisgemaakt kroketje van gamba’s
€ 11,50
2 koude zomerse soepjes; van komkommer en gazpacho met een mini pizza van tomaat en mozzarella
€   9,50   

TUSSENGERECHTEN        

Gegratineerde halve kreeft met bechamelsaus en Hollandse spinazie
€ 26,75

Op de huid gebakken rode mul met een couscous van bosui, olijf, peterselie
en tomaat met een citroensaus 
€ 19,75

HOOFDGERECHTEN 

Viscreatie van op de huid gebakken rode mulfilet, kabeljauw
en in quinoa gefrituurde gamba met saffraansaus
€ 29,50

In zijn geheel gepresenteerde kreeft met een kreeftensaus
€ 43,00

In zijn geheel gebakken zeetong met frites en salade
€ 42,50

Escalope van kalf uit de oven, belegd met Gruyèrekaas, tomaat, champignons
en olijf met een dragonsaus
€ 26,75

Gegrilde runder rib-eye geserveerd met basilicum boter en rode wijnsaus
€ 27,00

Gesauteerde Ierse tournedos met een truffelsaus
€ 29,75

Huisgemaakte ravioli van ricotta en spinazie met antiboise van tomaat en
vlokken van Parmezaan**
€ 26,50

DESSERTS

Aardbeiencreatie met aardbeienmousse, aardbeiensorbet en Romanoff
€ 12,50

Tiramisu van roodfruit met een lolly van framboossorbet en witte chocolade
€ 12,50
Mousse van citroen en huisgemaakte Limoncello met citroencrème en sorbetijs van citroen
€ 14,50

Grand dessert ‘Bos & Ven’ met diverse patisserie uit eigen keuken
€ 14,50

Diverse kaassoorten geserveerd vanaf onze kaaswagen met notenbrood, 
geplukte druiven en Aloë Vera
€ 13,50

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen?
Belt u dan met nummer 013 -5288856. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken

captcha

Mansion Bos en Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

  +31 (0)13 - 528 88 56
  +31 (0)13 - 528 68 10
  info@bos-ven.nl

Gemaakt door iForHospitality