Menu Victoria

Carpaccio van hertenrugfilet geserveerd met truffelmayonaise en ganzenleverkrullen
***
Gebraden Hollandse boerderij-eend met een saus van sinaasappel en Grand Marnier
***
Dessert du Chef
OF
Diverse kaassoorten geserveerd vanaf onze kaaswagen met notenbrood en Aloë Vera
(supplement € 5,50 per persoon)

€ 36,50 per couvert
Bijpassend wijnarrangement: € 24,00 per persoon

MENU BOS & VEN

Marbre van wildzwijnham en eendenlever met een compote van rode ui
***
Krachtige wildbouillon met een brioche broodje en mosterdcrème
***
Combinatie van hertenrugfilet en hertengoulash met een wildgarnituur en een saus van rode bessen
***
Dessert du Chef
OF
Diverse kaassoorten geserveerd vanaf onze kaaswagen met notenbrood, geplukte druiven en Aloë Vera
(supplement € 5,5 per persoon)

€ 46,50 per couvert
Bijpassend wijnarrangement: € 27,50 per persoon

KOUDE VOORGERECHTEN

Marbre van wildzwijnham en eendenlever met een compote van rode uit  € 19,75    

Drie bereidingen van tonijn, gegrilde tonijn, tonijntartaar en in peper gebakken tonijn met wakame en limoenmayonaise  € 17,75

A la minute gerookte en gegrilde heilbotfilet, dun gesneden huisgerookte zalm met groene kruiden en salade € 17,50

Carpaccio van hertenrugfilet geserveerd met truffelmayonaise en ganzenleverkrullen  € 17,75

Rode biet met in tandoori gebakken gamba's en wasabimayonaise € 17,50        

WARME VOORGERECHTEN

Krachtige wildbouillon met een brioche broodje en mostercrème €   9,50

Bisque van kreeft met geslagen room en een gepaneerde gamba € 11,50

Romige pompoensoep met geslagen room en bieslook  €   9,50

Gebakken kwartelfilet en een gekonfijt kwartelboutje op hete bliksem met dragonsaus  € 18,75

Gebakken ganzenlever op gekonfijte pompoen met een saus van rode Port € 25,00    

Huisgemaakte ravioli van bospaddenstoelen met truffel en Parmezaanse kaas € 17,75

HOOFDGERECHTEN 

Gebraden suprême van fazant met zuurkool en een saus van oesterzwammen € 29,75

Combinatie van gebakken hertenrugfilet en hertengoulash met een saus van rode bessen  € 29,50

Klassiek bereide hazenpeper met rode kool, aardappelpuree en spruitjes  € 26,50

Gesauteerde ossenhaas met een saus van Madeira  € 29,75
(supplement; met gebakken ganzenlever "A la Rossini") € 11,00

Gebraden Hollandse boerderij-eend met een saus van sinaasappel en Grand Marnier € 27,00

Gebakken grietfilet met savooiekool en kreeftensaus € 27,50

In zijn geheel gebakken zeetong met friet en salade € 43,50

DESSERTS

Chocolade dessert; mousse van chocolade, warm chocoladecake met vloeibaar interieur en chocolade-ijs € 12,50 

Huisgemaakte cheesecake met een compote van gedroogd fruit, yoghurt- en bosvruchtenijs   € 12,50

Taartje van witte chocolade en limoen met bloedsinaasappel-sorbetijs en grapefruit    € 12,50    

Savarin cakeje gedrenkt in huisgemaakte Limoncello met citroencrème, citroensorbet en frambozensaus € 12,50

Diverse kaassoorten geserveerd vanaf onze kaaswagen met notenbrood, geplukte druiven en Aloë Vera € 13,50
 

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen?
Belt u dan met nummer 013 -5288856. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken

captcha

Mansion Bos en Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

  +31 (0)13 - 528 88 56
  +31 (0)13 - 528 68 10
  info@bos-ven.nl

Gemaakt door iForHospitality