Menu Victoria

Zalmtartaar met dille en sjalot en gebakken gamba’s met cocktailmayonaise
***
Parelhoendersuprême met gebakken bospaddenstoelen en een saus van oesterzwammen
***
Dessert du Chef
OF
Diverse kaassoorten geserveerd vanaf onze kaaswagen met notenbrood en Aloë Vera
(supplement € 5,50 per persoon)

€ 36,50 per couvert
Bijpassend wijnarrangement: € 24,00 per persoon

MENU BOS & VEN

Assiette Bos & Ven bestaande uit diverse vis- en vleesgerechtjes
***
Bisque van kreeft met geslagen room en een gepaneerde gamba
***
Gegrilde runderentrecôte met Boeuf Bourguignon en  rode wijnsaus
***
Dessert du Chef
OF
Diverse kaassoorten geserveerd vanaf onze kaaswagen met notenbrood, geplukte druiven en Aloë Vera
(supplement € 5,5 per persoon)

€ 46,50 per couvert
Bijpassend wijnarrangement: € 27,50 per persoon

VOORGERECHTEN

Huisgerookte rosbief van tamme eendenborst, rilette van eend en een in panko gefrituurd kwartelboutje 
€ 17,75 
Zalmtartaar met dille en sjalot en gebakken gamba’s met cocktailmayonaise    
€ 17,25
Terrine van ganzenlever met gepocheerde kalfslende en truffeldressing     
€ 21,50
Assiette Bos & Ven bestaande uit diverse vis- en vleesgerechtjes      
€ 19,50  
Parmaham met een salade van rucola en een mousse van ham met krokant gebakken Parmezaanse kaas   
€ 17,00

SOEP

Lichtgebonden soep van knolselderij met truffelroom       
€   9,50  
Bisque van kreeft met geslagen room en een gepaneerde gamba       
€ 11,50
Gevogeltebouillon met ravioli van eendenlever en tuinkruiden      
€   9,50                 

TUSSENGERECHTEN                        

Krokant gebakken kalfszwezerik op een mousseline van pastinaak met een truffelsaus   
€ 19,50
In de oven gebakken langoustines met spinazie en een luchtige bearnaisesaus    
€ 21,50
Ravioli van ricotta en spinazie met een saus van verse tomaat en Parmezaan    
€ 17,75

HOOFDGERECHTEN 

Gegrilde runderentrecôte met Boeuf Bourguignon en rode wijnsaus     
€ 27,50
Gebraden kalfslende en langzaam gegaarde kalfssukade met dragonsaus      
€ 27,00
Viscreatie van verschillende vissoorten met saffraansaus en gepofte paprika    
€ 29,00
Gesauteerde ossenhaas met een saus van Madeira       
€ 29,75
(Supplement; met gebakken ganzenlever “à la Rossini”) € 11,00
Saltimbocca van Parmaham en witvis op zuurkool met witte wijn saus     
€ 25,50
Parelhoendersuprême met gebakken bospaddenstoelen en een saus van oesterzwammen   
€ 26,50
In zijn geheel gebakken zeetong met friet en salade       
€ 43,50

DESSERTS

Huisgemaakte parfait van kaneel met boerenjongensroom en chocoladesaus    
€ 11,50
Creatie van witte chocolademousse en mango met sorbetijs van passie en mango met een frambozensaus  
€ 11,50
Gepocheerde peer met een koude sabayon van rum met malaga ijs en vanille-ijs      
€ 11,50
Grand dessert ‘Bos & Ven’ met diverse patisserie uit eigen keuken      
€ 11,50
Diverse kaassoorten geserveerd vanaf onze kaaswagen met notenbrood, geplukte druiven en Aloë Vera  
€ 13,50
 

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen?
Belt u dan met nummer 013 -5288856. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken

captcha

Mansion Bos en Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

  +31 (0)13 - 528 88 56
  +31 (0)13 - 528 68 10
  info@bos-ven.nl

Gemaakt door iForHospitality