Menu Victoria

Tranches van huisgerookte zalm met gefrituurde asperge en gemarineerde asperge met een dressing van venkel
***
Gebraden lamskoteletjes met gestoofd lamsvlees, Hollandse asperges en een Provençaalse saus
***
Dessert du Chef
OF
Diverse kaassoorten geserveerd vanaf onze kaaswagen met notenbrood en Aloë Vera
(supplement € 5,50 per persoon)

€ 36,50 per couvert
Bijpassend wijnarrangement: € 24,00 per persoon

ASPERGEMENU

Carpaccio van coquille met een salade van witte en groene asperge en truffeldressing
***
Romige aspergesoep met kruidenroom
***
Op Brabantse wijze gepresenteerde asperges met Oisterwijkse ham, krieltjes, ei en geklaarde boter
***
Dessert du Chef
OF
Diverse kaassoorten geserveerd vanaf onze kaaswagen met notenbrood, geplukte druiven en Aloë Vera
(supplement € 5,5 per persoon)

€ 46,50 per couvert
Bijpassend wijnarrangement: € 27,50 per persoon

VOORGERECHTEN

Tranches van huisgerookte zalm met gefrituurde asperge en gemarineerde asperge met een dressing van venkel       
€  16,75
Carpaccio van coquille met een salade van witte en groene asperge en limoen dressing   
€  17,50
Langzaam gegaarde Hollandse makreelfilet met zoetzure komkommer en een bitterbal van asperges,rucola sla en tomatenchips
€  16,75
Duo van kalfsrosbief met basilicum mayonaise en krokant gebakken kalfszwezerik    
€  17,50
Assiëtte Bos & Ven van bovenstaande gerechten        
€  21,50
 

SOEP

Romige aspergesoep met kruidenroom         
€    9,50 
Bisque van schaaldieren met een huisgemaakt kroketje van gamba’s     
€  11,50
Krachtige ossenstaartbouillon met een vleugje Madeira       
€    9,50              

TUSSENGERECHTEN                        

Asperges à la crème met een gepocheerd eitje, dubbel gedopte tuinbonen en een vinaigrette van morille 
€ 16,50
In de schelp gepresenteerde coquilles met spinazie en een Hollandaise saus     
€ 18,75 
Krokant gebakken kalfszwezerik, met gegrilde asperges en een honingsaus     
€ 19,75

HOOFDGERECHTEN 

Gebraden lamskoteletjes op een bedje van ratatouille en gestoofd lamsvlees met Hollandse asperges en Provençaalse saus             
€ 26,75
In peperolie gegaarde zeewolffilet met roergebakken asperges, lamsoren en een saus van morilles  
€ 27,50  
Met kaas gegratineerde hele kreeft met kreeftensaus       
€ 42,50
Gesauteerde Ierse tournedos met asperges en een rode Portsaus      
€ 29,75
Op Brabantse wijze gepresenteerde asperges met Oisterwijkse ham, krieltjes, ei en geklaarde boter   
€ 26,75
Viscreatie van verschillende vissoorten met saffraan risotto en een Beurre Blanc saus   
€ 29,50
In zijn geheel gebakken zeetong met frites en salade       
€ 42,50

DESSERTS

Taartje van bittere chocolade en framboos met frambozensaus en frambozensorbet    
€ 12,50
Mousse van witte chocolade en een vleugje citroen met limoensorbet en aardbeiensaus   
€ 12,50 
Voorjaarsdessert met een gemarmerd chocolade ei en mousse van advocaat en vanille-ijs   
€ 14,50
Grand dessert ‘Bos & Ven’ met diverse patisserie uit eigen keuken      
€ 14,50
Diverse kaassoorten geserveerd vanaf onze kaaswagen met notenbrood, geplukte druiven en Aloë Vera  
€ 13,50

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen?
Belt u dan met nummer 013 -5288856. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken

captcha

Mansion Bos en Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

  +31 (0)13 - 528 88 56
  +31 (0)13 - 528 68 10
  info@bos-ven.nl

Gemaakt door iForHospitality