MENU VICTORIA

Huisgemaakte wildpaté met pruimen en cumberlandsaus
***
Gesauteerde eendenborstfilet met rode kool en een sjalottensaus
***
Mousse van pure chocolade en kersen met amarenen-roomijs
OF
U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze gekoelde kaastrolley, waarop wij met veel zorg een uitgebreid assortiment aan kaassoorten hebben uitgestald.
 (supplement € 5,50 per persoon)

€ 36,50 per couvert
Bijpassend wijnarrangement: € 24,00 per persoon

WILDMENU

Rilette van gekonfijte eend met huisgerookte eend en een compote van vijg en rode ui
***
Krachtige wildbouillon met een bitterbal van hazenpeper
***
Gebraden hertenrugfilet met hertengoulash en een saus van cranberry
***
Drie lagen amandelbiscuit met een vulling van mandarijn,
kaneel en stoofpeer met stoofperen sorbet
OF
U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze gekoelde kaastrolley, waarop wij met veel zorg een uitgebreid assortiment aan kaassoorten hebben uitgestald.
 (supplement € 5,50 per persoon)

€ 45,00 per couvert
Bijpassend wijnarrangement: € 27,50 per persoon

VOORGERECHTEN

Rilette van gekonfijte eend met huisgerookte eend en een compote van vijg en rode ui   
€ 16,75
 
Huisgemaakte wildpaté met pruimen en cumberlandsaus
€ 17,25

Lauwwarme salade met zacht gegaarde hertenwang geserveerd op een crème van pompoen
€ 17,00

Drieluik van tonijn met tonijntartaar, in peper gebakken tonijn en gegrilde tonijn met wakame en wasabi mayonaise
€ 17,50

Gepocheerde halve kreeft met limoenmayonaise en een salade van nicola-aardappel
€ 26,50

 

 
TUSSENGERECHTEN

Kreeftenbisque met dunne room en een in panko gefrituurde gamba  
€ 11,50

Romige crème soep van bospaddestoelen met uitgebakken spekjes   
€   9,50

Krachtige wildbouillon met een bitterbal van hazenpeper    
€   9,50

Gebakken kwartelborstje met een gekonfijt kwartelpootje op zuurkool met een saus van Calvados 
€ 17,50

Gegratineerde halve kreeft met een kreeftensaus
€ 26,75

Truffelravioli met roomsaus en krokante Parmezaan
€ 16,00

HOOFDGERECHTEN

Gebraden Ierse ossenhaas met een romige saus van sjalot, knoflook en peper   
€ 30,50

In zijn geheel gepresenteerde hele kreeft uit eigen homarium met een groene kruiden Beurre Blanc
€ 44,50

Gesauteerde eendenborstfilet met rode kool en een sjalottensaus 
€ 26,75

Gegrilde medaillon van fazant met hete bliksem en een saus van oesterzwammen
€ 29,75

Gebraden hertenrugfilet met hertengoulash en een saus van cranberry   
€ 28,50

Gebakken heilbotfilet met aardappelmousseline en saffraansaus   
€ 27,50

 

 
DESSERTS

Mousse van pure chocolade en kersen met amarenen-roomijs    
€ 13,50

Taartje van melkchocolade, cappuccino en hazelnoot met hazelnoten ijs   
€ 13,50

Bombe van passievrucht en zoethoutcrème, met een sorbet van mango en passievrucht 
€ 13,50

Drie lagen amandelbiscuit met een vulling van mandarijn, kaneel en stoofpeer   
€ 13,50
met stoofperensorbet

U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze gekoelde kaastrolley, waarop wij met veel zorg een uitgebreid assortiment aan kaassoorten hebben uitgestald.
€ 14,50

 

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen?
Belt u dan met nummer 013 -5288856. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken

captcha

Mansion Hotel Bos & Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

T:+31 (0)13 - 528 88 56
F:+31 (0)13 - 528 68 10
Gemaakt door iForHospitality