MENU VICTORIA

Carpaccio van Iers runderlende met een salsa van tomaat en pestomayonaise
***
Op de huid gebakken doradefilet met gebakken gamba en saus van Noilly Prat
***
Bavarois van Granny Smith en yoghurt met een gelei van violet en een bolletje limoenijs
OF
Assiëtte met verschillende soorten kaas
(supplement € 5,50 per persoon)

€ 36.50 per couvert

KREEFTENMENU

Zomerse salade van halve gepocheerde kreeft met Hollandse garnalen en een saffraanmayonaise
***
Cappuccino van kreeftensoep met een huisgemaakt garnalenkroketje
***
Halve gegrilde kreeft met gepofte rosevalaardappel, groene asperges en een saus van kervel
***
Zomers aardbeien dessert
OF
Assiëtte met verschillende soorten kaas
(supplement € 5,50 per persoon)

€ 55,00 per couvert

VOORGERECHTEN
Salade Caprese met buffelmozzarella, tomaat en basilicum met een gebakken
gamba en limoenmayonaise     
€ 16,50
 
Carpaccio van Iers runderlende met een salsa van tomaat en pestomayonaise
€ 16,75
 
Lauwwarme salade met op de huidgebakken zeebaars en een mousse
van schaaldieren met kreeftenmayonaise  
€ 17,50     
 
Vitello Tonnato met gebakken kalfszwezerik, zoetzure radijs
en tonijn-olijf mayonaise
€ 19,00
 
Zomerse salade van halve kreeft met Hollandse garnalen en saffraanmayonaise
€ 26,50
 
TUSSENGERECHTEN
Soep van courgette en raapstelen met geslagen kruidenroom
€   9,50   
 
Cappuccino van kreeftensoep met een huisgemaakt garnalenkroketje
€ 11,50
 
2 koude zomerse soepjes; van komkommer en gazpacho met foccacia caprese
€   9,50   
 
Gegratineerde halve kreeft met kreeftensaus   
€ 26,75
 
Krokant gebakken kalfszwezerik met roergebakken groene asperges en truffelsaus   
€ 22,75
 
Ravioli van ricotta en spinazie met tomaat en Parmezaan   
€ 16,00
HOOFDGERECHTEN
Gegrilde runder rib-eye geserveerd met basilicum boter en een sjalottensaus  
€ 26,75
 
Gebraden Ierse ossehaas met gegratineerde aardappel en rode wijnsaus
€ 30,50
 
In een kaashoesje gebakken kalfsvlees met een saus van taleggio
€ 27,50
 
Op de huidgebakken doradefilet met een gebakken gamba
€ 27,50
en een saus van Noilly Prat     
 
Viscreatie van diverse soorten vis met saffraansaus    
€ 29,50
 
In zijn geheel gepresenteerde kreeft met gepofte rosevalaardappel,
groene asperges en een saus van kervel     
€ 44,50
 
DESSERTS
Zomers aardbeien dessert
€ 12,75
 
Bavarois van Granny Smith en yoghurt met een gelei van violet en een bolletje limoenijs
€ 12,75
 
Taartje van mangomousse met passievrucht en witte chocolade met mangosorbet
€ 12,75
 
3 soorten sorbetijs met vers fruit en vruchtencoulis
€ 12,50
 
U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze gekoelde kaastrolley, waarop
wij met veel zorg een uitgebreid assortiment aan kaassoorten hebben uitgestald.
€ 13,50

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen?
Belt u dan met nummer 013 -5288856. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken

captcha

Mansion Hotel Bos & Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

T:+31 (0)13 - 528 88 56
F:+31 (0)13 - 528 68 10
Gemaakt door iForHospitality