ROMANTISCH DINEREN In het romantische à la carte-restaurant van Mansion Hotel Bos & Ven kunt u genieten van heerlijke gerechten! Voor elk seizoen hebben wij uiteraard een culinair thema met een afgeleid 4-gangen menu. 
Dit menu is het bewijs dat u zelfs in een 4-sterren hotel voor een vriendelijke prijs kunt dineren.

Onze gastheer Tom Jorna kan u uitstekend adviseren over een passende wijn uit onze mooie collectie. 

De keuken is alle dagen geopend van 12.00 uur tot 21.30 uur. 

Wilt u iemand een origineel cadeau geven? Denkt u dan eens aan een cadeau voucher. 

DÉJEUNER VICTORIA

Een heerlijke afsluiting van uw zondag: 

Een dejeuner van 5 heerlijke gerechtjes met uitgelezen wijnen. Geserveerd in een aangenaam tempo en in de luxe ambiance van ons restaurant. Natuurlijk houden wij daarbij graag rekening met uw speciale wensen.

De aanvang is elke zondag tussen 16.00 en 18.00 uur en reserveren is gewenst.

De kosten hiervan zijn € 62,50 per persoon inclusief bijpassend wijnarrangement.

RESERVEREN

DESSERT LUNCH 

Heerlijk lunchen met familie en vrienden is helemaal in. Geen uitgebreide menu's of grote porties, maar verrassende gerechtjes die de smaakpapillen prikkelen!  Als entree serveren wij een verrukkelijk voorgerecht van vlees of vis. Het hoofdgerecht is geïnspireerd op het seizoen en voorzien van een aangepast garnituur. Ter afsluiting volgt een heuse parade van 3 desserts, fraai opgemaakte nagerechtjes die naar meer smaken. De aanvang is elke dag tussen 12.00 en 14.00 uur en reserveren is gewenst. De kosten hiervan zijn  € 32,50 per persoon.

RESERVEREN

HIGH TEA

Een vorstelijk buffet biedt u onbeperkte keuze uit luxe hartige sandwiches, zoete scones en muffins, meringues, diverse cakesoorten, luxe broodjes en verschillende soorten kaas. U zult dan ook begrijpen waarom wij deze High Tea 'lunchvervangend' noemen! De prijs bedraagt € 33,95 p.p.

Kalender: 4 november, 2 december en 25 en 26 december.

De ontvangst met de feestelijke welkomstcocktail zal om 13.30 uur plaatsvinden.

MEER INFORMATIE

PRIVATE DINING, ongestoord genieten

Bij Bos & Ven kunt u kiezen voor Private Dining. We hebben een aparte ruimte, waar u niet gezien wordt door de overige gasten. Onze professionele bediening serveert u gerechten van de kaart of menu’s naar eigen wens.

Zo kunt u bij ons champagne bestellen, een imponerend 10-gangenmenu of themagerechten die passen bij wat u te vieren hebt. Gun uzelf de intimiteit en persoonlijke toewijding van Private Dining en maak van uw missie een succes!

 

BERT'S CHOCOLATERIE

 

Bert's Chocolaterie is gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen van alles op het gebied van chocolade. Hierbij kunt u denken aan luxe bonbons, maar ook chocolade in de vorm van lolly’s, chocoladerepen en exclusievere producten zoals, chocolade sinterklaas en zwarte piet, chocolade Kerstman, truffels, lollypops, paashaas, bonbondoosjes van chocolade, bruidstaarten of showstukken.

Kom eens een kijkje nemen naar ons eigengemaakte paashazen familie. Graag informeer ik u over de mogelijkheden en de prijzen.

Bert Gravestein

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen?
Belt u dan met nummer 013 -5288856. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken.

captcha

Mansion Hotel Bos & Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

T:+31 (0)13 - 528 88 56
F:+31 (0)13 - 528 68 10
Gemaakt door iForHospitality