Overnachten in Stijl

Mansion Hotel Bos & Ven heeft een roemrijk verleden. In 1919 besloten "eenige Heeren tot de oprichting van een flink Hotel bij de ruim 1.000 ha Bosch in Oisterwijk." Een jaar later, op 15 juni 1920, werden de eerste gasten officieel ontvangen.

Van begin af aan was Bos & Ven vooral populair in de "betere kringen" en bij "eerstestands families". Een van de voornaamste gasten was ongetwijfeld koningin Emma, die begin dertiger jaren per koninklijke trein in Oisterwijk arriveerde. In 1944 resideerde de uit ballingschap teruggekeerde regering van Gerbrandy in Bos & Ven. Vele jaren daarna fungeerde het hotel als vakantieverblijf voor het personeel van de Algemene Bank Nederland.

In 1992 zorgde hotelier Henk Verhoeven ervoor dat Bos & Ven in al haar luister en glorie herleefde en is het hotel ruim 80 jaar na de oprichting weer een hotel van grote allure.

Mansion Hotel Bos & Ven beschikt over 40 hotelkamers en -suites met de classificatie Grand Luxe.

Met uitzicht op de rustieke en natuurlijke omgeving zal een overnachting, weekend of culinair arrangement u beslist bevallen.

 

RUIME EN SFEERVOLLE KAMERS & SUITES

Al onze 40 hotelkamers zijn sfeervol ingericht, zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over gratis WIFI.

Comfort Room

Onze comfort kamers zijn ruime kamers voorzien van een telefoon, flatscreen televisie, theefaciliteiten, wekservice, gratis draadloos internet, gratis kluisje, minibar, passpiegel, bureau en een ruim zitje. In de badkamer beschikt u over een ligbad met douchecombinatie, toilet, wastafel en haardroger.

Luxe kamer

Onze Luxe kamers zijn ruime kamers voorzien van een telefoon, flatscreen televisie, theefaciliteiten, wekservice, gratis draadloos internet, gratis kluisje, minibar, passpiegel, bureau en een ruim zitje. In de ruime badkamer beschikt u over een ligbad met douchecombinatie, toilet, dubbele wastafel en haardroger.

Junior Suite

Onze junior suites zijn erg ruime hotelkamers voorzien van een telefoon, flatscreen televisie, theefaciliteiten, wekservice, gratis draadloos internet, gratis kluisje, minibar, passpiegel, bureau en een ruim zitje. In de ruime badkamer beschikt u over een bad en een douche, toilet, dubbele wastafel en haardroger. De Junior Suites hebben uitzicht over onze prachtige tuin.

Suite met bubbelbad

Onze suites zijn erg riante hotelkamers voorzien van een telefoon, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, wekservice, gratis draadloos internet, gratis kluisje, minibar, passpiegel, bureau en een heerlijke zithoek. In de ruime badkamer beschikt u over een bubbelbad en een douche, toilet, dubbele wastafel en haardroger. Tevens liggen er voor u badjassen met slippers gereed. De Suites hebben uitzicht over onze prachtige tuin.


Bruidssuite

Onze suites zijn sfeervol en romantisch ingericht waardoor ze ideaal geschikt zijn als bruidssuite. Het bruidssuite-arrangement is inclusief champagne, huisgemaakte bonbons, vers fruit, bruidsboeket, bruidslinnen, badjassen met slippers en in de ochtend een luxe ontbijt geserveerd op de kamer.

Mansion Hotel Bos & Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

T:+31 (0)13 - 528 88 56
F:+31 (0)13 - 528 68 10
Gemaakt door iForHospitality