Overnachten in Stijl

Mansion Hotel Bos & Ven heeft een roemrijk verleden. In 1919 besloten "eenige Heeren tot de oprichting van een flink Hotel bij de ruim 1.000 ha Bosch in Oisterwijk." Een jaar later, op 15 juni 1920, werden de eerste gasten officieel ontvangen.

Van begin af aan was Bos & Ven vooral populair in de "betere kringen" en bij "eerstestands families". Een van de voornaamste gasten was ongetwijfeld koningin Emma, die begin dertiger jaren per koninklijke trein in Oisterwijk arriveerde. In 1944 resideerde de uit ballingschap teruggekeerde regering van Gerbrandy in Bos & Ven. Vele jaren daarna fungeerde het hotel als vakantieverblijf voor het personeel van de Algemene Bank Nederland.

In 1992 zorgde hotelier Henk Verhoeven ervoor dat Bos & Ven in al haar luister en glorie herleefde en is het hotel ruim 80 jaar na de oprichting weer een hotel van grote allure.

Mansion Hotel Bos & Ven beschikt over 40 hotelkamers en -suites met de classificatie Grand Luxe.

Met uitzicht op de rustieke en natuurlijke omgeving zal een overnachting, weekend of culinair arrangement u beslist bevallen

KAMERS

Mansion Hotel Bos & Ven beschikt over maar liefst 40 hotelkamers. Iedere hotelkamer heeft zijn eigen stijl en sfeer. Zo kunt u kiezen uit een comfort kamer, een luxe kamer, een junior suite of een suite. Alle kamers zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekservice, gratis draadloos internet, gratis kluisje, minibar, passpiegel, bureau, een zitje en een luxe badkamer.

ARRANGEMENTEN

Bij Mansion Hotel Bos & Ven hebben wij heerlijke arrangementen speciaal voor u samengesteld. Zo hebben wij voor ieder wat wils. De echte fijnproevers kunnen genieten van een 10-gangen amuse diner met bijpassende wijnen. Wij serveren zowel gedurfde combinaties als mooie klassiekers. Voor onze gasten die het gehele weekend willen ontspannen hebben wij bijvoorbeeld een combinatie-arrangement waarbij u zowel bij Mansion Hotel Bos & Ven als bij ons zusterhotel Landgoed de Rosep dineert. En niet te vergeten: voor onze kleine gasten hebben wij het Efteling-arrangement of het Beekse Bergen-arrangement.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Mansion Hotel Bos & Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

T:+31 (0)13 - 528 88 56
F:+31 (0)13 - 528 68 10
Gemaakt door iForHospitality