HUWELIJKSFEEST

Bij Mansion Hotel Bos & Ven maakt u van uw huwelijksdag een onvergetelijke dag! Wij vinden dat uw huwelijk perfect moet zijn en dat deze dag moet verlopen op de manier die u graag wenst. Mansion Hotel Bos & Ven bespreekt graag samen met u de wensen. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van uw mooiste dag. En daarom staan we klaar om het bruidspaar zoveel mogelijk uit handen te nemen. Huwelijksvoltrekking, receptie, diner…alles is mogelijk.

Mansion Hotel Bos & Ven is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat u ook de huwelijksvoltrekking bij ons kunt laten plaatsvinden in een van onze sfeervolle zalen of buiten op ons prachtige tuinterras.  

Culinair gezien zal het de gasten aan niets ontbreken. Onze keuken is beroemd tot ver in de omgeving. Chefkok Bert Gravestein en zijn team bereiden met veel liefde en enthousiasme een bruiloftsdiner van hoog niveau. Ook van de bruidstaart en de receptie maken we iets heel bijzonders. Ons keukenteam maakt van elk hapje een genot. Een groot bruiloftsdiner of een informeel walking dinner: u kunt altijd rekenen op perfecte service en een hoog culinair niveau. De wijnen komen natuurlijk uit onze rijk gesorteerde wijnkelder.

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding. Neem contact op met onze bruiloftsmanager via de reserveringsafdeling of via telefoonnummer 013 5288856.

DE MOOISTE DAG OP DE MOOISTE PLEK

Een trouwdag moet perfect zijn. Helemaal naar jullie zin. Mansion Hotel Bos & Ven komt aan alle wensen tegemoet. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van jullie mooiste dag. En daarom staan we klaar om het bruidspaar zoveel mogelijk uit handen te nemen. Huwelijksvoltrekking, receptie, diner…alles is mogelijk.

Mansion Hotel Bos & Ven is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat jullie huwelijksvoltrekking bij ons kan plaatsvinden. U kunt natuurlijk bij ons ook buiten trouwen. Mansion Hotel Bos & Ven ligt schitterend tussen de Oisterwijkse bossen en vennen. Je hebt de natuur binnen handbereik; prachtige foto’s zijn gegarandeerd.

BRUIDSSUITE

Maak uw bruiloft compleet en eindig uw dag in onze sfeervolle en romantische bruidssuite. De bruidssuite is uitgerust met een hemelbed, een lounge en in de badkamer vindt u zelfs een heerlijk bubbelbad.

U kunt onze bruidssuite los reserveren maar wij hebben ook een speciaal bruidssuite arrangement met champagne, huisgemaakte bonbons, vers fruit, boeket bloemen, badjassen met slippers en in de ochtend serveren wij een luxe ontbijt op de kamer.

Het bruidssuite arrangement kunt u uiteraard ook cadeau doen aan een bruidspaar of aan iemand die iets heeft te vieren!

 

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen?
Belt u dan met nummer 013 -5288856. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken.

captcha

Mansion Hotel Bos & Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

T:+31 (0)13 - 528 88 56
F:+31 (0)13 - 528 68 10
Gemaakt door iForHospitality