FEEST

Een feestelijke bijeenkomst bij Mansion Hotel Bos & Ven is een Bourgondische belevenis. Ons team is professioneel en toegewijd om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken. Of het nu gaat om uw bruiloft, walking diner, receptie, high-tea, brunch of feestavond. Bij Mansion Hotel Bos & Ven bent u verzekerd van service en luxe in een Brabantse, ontspannen sfeer.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Onze banquet managers luisteren graag naar uw wensen en maken snel een offerte op maat. 

 

De mooiste dag op de mooiste plek

Bos & Ven is uitverkoren als officiële trouwlocatie in de gemeente Oisterwijk. Het romantische Bos & Ven vormt een uniek decor voor een receptie in de schitterende tuin, diner in de authentieke Brasserie en een feestavond als absolute hoogtepunt. 

MEER INFORMATIE

Dineren, alles is mogelijk

In het romantische à la carte-restaurant van Mansion Hotel Bos & Ven kunt u genieten van heerlijke gerechten! Voor elk seizoen hebben wij uiteraard een culinair thema met een afgeleid 3, 4 of 5 gangen menu's. 

MEER INFORMATIE

High Tea, een vorstellijk buffet

Een buffet met onbeperkte keuze uit luxe hartige sandwiches, zoete scones en muffins, meringues, diverse cakesoorten, luxe broodjes en verschillende soorten kaas. U zult dan ook begrijpen waarom wij deze High Tea 'lunchvervangend' noemen! 

MEER INFORMATIE

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen?
Belt u dan met nummer 013 -5288856. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken.

captcha

Mansion Hotel Bos & Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

T:+31 (0)13 - 528 88 56
F:+31 (0)13 - 528 68 10
Gemaakt door iForHospitality