La Trappe

De dag start u per fiets met een tocht door het Oisterwijkse bossen- en vennengebied. Onderweg kunt u een gezellig Brabants cafeetje bezoeken en daar een lunch gebruiken. Dit is optioneel. Wanneer u arriveert bij het trappistenklooster wordt er een rondleiding gegeven. Uiteraard wordt er na afloop van de rondleiding een trappistenbiertje geserveerd. Vervolgens gaat u per fiets weer terug naar Mansion Hotel Bos & Ven.

Opmerkingen:
Tijdsduur + 4 uur
Rondleiding = incl. film en consumptie
Duur: + 1 uur 30 minuten

SOLEXTOUR

De tour start vanaf Mansion Hotel Bos & Ven. Na de nodige instructie gaat u onder begeleiding met de solex fijn tuffen door de prachtige omgeving van Oisterwijk. Indien kunt u zelf een tour samenstellen, er zijn echter ook vaste routes beschikbaar. Men gaat uit van een 2,5 uur durende tocht. Tegen een extra vergoeding is het mogelijk om dit uit te breiden. Het is niet mogelijk om op eigen houtje de omgeving te gaan verkennen, er is altijd begeleiding aanwezig.

Opmerkingen:
Tijdsduur in overleg
Begeleiding verplicht
Minimaal 10 personen

SEGWAY

Een Segway is een zelfbalancerend elektrisch voortbewogen personen vervoermiddel. De tour start met een korte introductie en training op de Segway. Hierna rijdt u onder begeleiding van een ervaren instructeur in de rustgevende natuurlijke omgeving
Een Segway komt in beweging doordat u uw gewicht naar voren, naar achteren of opzij verplaatst. Rijden op dit vernieuwende vervoersmiddel is een fantastische en unieke ervaring.

Opmerkingen:
Tijdsduur in overleg

BALLONVAART

In de maanden maart tot september ontvangen wij u met een aperitief waarna een diner naar keuze volgt. Het aantal gangen is afhankelijk van de tijdsduur die u heeft voor het diner. In de overige maanden zal de ballonvaart eerst plaatst vinden, waarna u aan tafel voor een diner naar keuze. De ballon wordt ondertussen gereed gemaakt voor de vaart. Na de koffie is de ballon klaar voor vertrek (vanaf een locatie in de buurt). Er kunnen maximaal 15 personen per ballon mee. Bij een geslaagde landing krijgt men een geëtst glas champagne en een doopcertificaat. Er kunnen evt. meerdere ballonnen tegelijk opstijgen. In verband met de weersvoorspelling, kan pas enkele uren van tevoren definitief worden vastgesteld of de ballonvaart door kan gaan.

Opmerkingen:
Duur tocht: + 1 uur
Totale tijdsduur + 2,5 uur (excl. diner)
Begeleiding verplicht

ELECTRONISCH KLEIDUIF SCHIETEN

Met behulp van laserpistolen, moeten de deelnemers proberen de kleiduiven in de lucht te raken.
Er worden verschillende rondes gespeeld en vervolgens is er een finale.

Opmerkingen:
Duur: in overleg

PAINTBALL

Twee teams, ‘gewapend’ met paintball-geweren, proberen zoveel mogelijk punten te scoren. De milieuvriendelijke kogels zijn van gekleurde gelei en spatten uit elkaar als ze iemand raken. Elke deelnemer krijgt een overall, gezichtsmasker, geweer en 50 kogels.

Opmerkingen:
Tijdsduur: 1 uur (Incl. instructie)

SCHERMEN

Schermen is een bijzondere ervaring, leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als trainingsinstrument voor uw organisatie. Onder begeleiding van ervaren professionals maakt u kennis met alle facetten van de schermsport. Na de kennismaking met de wapens en een korte introductie van de spelregels ontvangt u een passende uitrusting. Wanneer iedereen de maskers op heeft en de vesten aan, is het tijd om de wapens te kruisen.
Het aanleren van de grondbeginselen zorgt vaak voor een aantal hilarische momenten, echter het duel is een serieuze aangelegenheid waarin ieders ware aard naar boven komt.

Opmerkingen: Prijsindicatie:
Tijdsduur: 1 uur
Locatie: Mansion Hotel Bos & Ven

BAMBOE WORKSHOP

Een bamboeworkshop doorbreekt de dagelijkse sleur: je werkt met eenvoudige, maar niet alledaagse materialen en technieken en je werkt ook op een andere manier samen. Met vaak een verbluffend resultaat. In de bamboeworkshop staat het samen bouwen centraal. Samen bouwen aan de toekomst, aan nieuwe projecten en samen nieuwe uitdagingen aangaan

Opmerkingen:
Tijdsduur: Minimaal 1 uur
10 tot 50 personen

IVN- WANDELING

Genieten van de natuurlijke schoonheid van Oisterwijk. Verwondering over de diversiteit aan kleuren en vormen in de natuur. Even alleen met de geuren en geluiden om je heen. De natuur, soms in al haar eenvoud, soms als ondoorgrondelijk mysterie. Vanaf Mansion Hotel Bos & Ven kunt u een wandeling maken onder begeleiding van een IVN-gids die u alle mooie plekjes kan laten zien!

Opmerkingen:
Tijdsduur: minimaal 1 uur
Maximaal 20 personen per gids

KOOKSESSIE

U wordt ontvangen met een aperitief. Tijdens het aperitief wordt de kok aan u voorgesteld. Hij zal vervolgens het menu uitleggen. Na ongeveer 1 uur gaat u aan tafel voor het diner. Deze activiteit kan ook gecombineerd worden met één van onze wijnproeverijen.

Opmerkingen:
Tijdsduur: minimaal 4 uur
Locatie: Kookstudio Qlasse, te Oisterwijk

HIGHLAND GAMES

Bent u al bekend met de Highland games? Boomstam werpen, Touwtrekken, kogelstoten en ga zo nog maar even door..
Een leuke en gezellige ‘ontspanning’ tussendoor. De groep wordt onderverdeeld in subgroepen. Iedere groep krijgt een kilt aan om de Schotse sfeer te verhogen. Vervolgens gaan de groepen met elkaar de strijd aan. Aan het einde van de spelen krijgen de winnaars een speciaal certificaat.

Opmerkingen:
Tijdsduur: + 2,5 uur
Locatie: ’t Stokske, Moergestel
Begeleiding verplicht
Minimaal aantal personen: 8
Maximaal aantal personen: onbeperkt

ROOFVOGELWORKSHOP

Een bijzondere ervaring waarbij gasten kennismaken met diverse roofvogels en uilen. Deze getrainde vogels landen na een duikvlucht bij uw gasten op de hand. Deze ambacht wordt door de valkenier met passie en enthousiasme gepresenteerd. Alle genodigden worden actief betrokken bij de workshop, waardoor de oude ambacht letterlijk geproefd kan worden. Het leggen van een valkeniersknoop, het draaien van de loer waarmee de valken worden getraind en het ontvangen van een roofvogel op uw handschoen zijn onderdelen die tijdens deze onvergetelijke workshop aan bod komen.

Opmerkingen:
Tijdsduur: 2 uur
Start: In overleg

POKERWORKSHOP

Zou hij bluffen?Durf ik met het spel mee te gaan?Een paar van deze vragen zal ongetwijfeld door uw hoofd heen schieten bij het deelnemen aan deze workshop. Gedurende de workshop staat een professionele instructeur tot uw beschikking, welke u speluitleg geeft, tips en strategie uitleg. Vervolgens vindt er een heus Poker Tournament met prijsuitreiking plaats, waarbij de winnaar een leuke prijs ontvangt. Er wordt uiteraard niet gespeeld om geld. Deze workshop kan, afhankelijk van beschikbaarheid, bij Mansion Hotel Bos & Ven worden gehouden. Andere locaties zijn in overleg ook mogelijk.

Opmerkingen:
Tijdsduur: 2 of 3 uur

PERCUSSIEWORKSHOP

Samen muziek maken is bijna hetzelfde als het dagelijkse werk voor de baas. Door goed naar elkaar te luisteren, verantwoordelijk bezig te zijn met je eigen onderdeel, ontstaan er mooie (muzikale) resultaten en bij het horen van al deze klanken komt het groepsgevoel al snel naar boven. Deze workshop is een prima instrument voor een teambuilding activiteit.

Opmerkingen:
1 uur percussie 15 tot 35 deelnemers
2 uur percussie 15 tot 35 deelnemers ( per sessie)

SCHILDERWORKSHOP

Deze workshop is de perfecte combinatie van teambuilding, ontwikkeling van creatief denken en gezelligheid. Bovendien houdt u er nog een geweldig aandenken aan over.
Schilderen werkt ook heerlijk als onderbreking in een dag van seminars of vergaderingen. Na deze onderbreking heeft u de aandacht van de deelnemers weer helemaal voor u.
We werken samen in een thema, bijvoorbeeld de slogan van uw bedrijf, het congres of een ander actueel thema.
Er zijn verschillende mogelijkheden:
- Iedereen heeft een eigen schilderij
- In kleine groepjes van 4 à 5 personen grote schildersdoeken beschilderen. Hierbij gaan we door samen te werken tot één kunstwerk komen.
- Ieder werkt aan een klein schildersdoekje, welke samen één schilderij gaat vormen.

Opmerking:
minimum aantal van 6 personen.
Overige mogelijkheden:
Galerie, likeur- en frismuseum, wijnmuseum, palingkwekerij, Du Pont museum, Noord-Brabants museum, Natuurhistorisch museum, Stadswandeling in Oisterwijk, whisky- of wijnproeverij,
rondleiding langs de boeren (duinboeren)

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen?
Belt u dan met nummer 013 -5288856. U kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken

captcha

Mansion Bos en Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

T:+31 (0)13 - 528 88 56
F:+31 (0)13 - 528 68 10

Mansion Hotel Bos & Ven

Klompven 26
5062 AK Oisterwijk

Contact

T:+31 (0)13 - 528 88 56
F:+31 (0)13 - 528 68 10
Gemaakt door iForHospitality